čtvrtek 29. dubna 2010

SP2 pro AutoCAD 2010, SP3 pro Inventor 2010

Ani po uvedení nových CAD aplikací řady 2011 nekončí podpora starších verzí produktů Autodesk.

Právě byl uveden nový "Update 2" (Service Pack 2) pro AutoCAD 2010 a LT 2010, plus Service Pack 3 pro rodinu Inventor 2010. Update 2 pro AutoCAD nevyžaduje instalaci Update 1, zatímco SP3 pro Inventor vyžaduje nejprve nainstalovat SP1 a SP2. Oba typy těchto aktualizací (pro 32bitové a 64bitové verze programů) si můžete stáhnout i ze stránky www.cadstudio.cz/download. Doporučujeme celofiremní instalaci těchto SP ihned po odzkoušení ve vašem IT prostředí.

Update 2 pro AutoCAD 2010 obsahuje celkem 130 oprav, z nichž většina pochází z poloautomatických hlášení odeslaných uživateli AutoCADu při pádu aplikace - tzv. CER (Customer Error Report). Tato hlášení pomáhají zlepšovat kvalitu produktů a odesláním zprávy pomůžete i rychlejší opravě vaší konkrétní situace. Hlášení nejsou využívána pro marketingové ani licenční účely, nemusíte se proto obávat poskytnutí dat. Popis chyby můžete odeslat i v češtině.

Jak pracuje CER?
  • Chybové hlášení automaticky zjistí verzi operačního systému, název a verzi produktu a aktivní příkaz. Tedy tyto údaje nemusíte uvádět.
  • Připojte data, která jste zadávali před pádem aplikace.
  • Uveďte opakovatelné kroky, které vedou k onomu problému.
  • Uveďte co možná nejvíce podrobností o vaší práci před výskytem problému.
  • Je-li to možné, uložte kopii vašeho souboru a ve vaší zprávě napište název souboru. V některých případech můžete být vyzváni k poskytnutí kopie dat potřebných k řešení problému. Při dostupnosti opravy problému obdržíte zprávu od Autodesku.

Žádné komentáře:

Okomentovat