úterý 9. listopadu 2010

Jak jste na tom s vybavením CAD stanice?

Tzv. "program zapojení zákazníků" (customer involvement program, CIP) je nástroj pro online hlášení chyb a způsobu použití AutoCADu, Inventoru a dalších aplikací firmy Autodesk. Nabídku k aktivaci tohoto nástroje dostanete při spuštění AutoCADu - tento obrázek už jste možná někdy viděli:

Zapojení zákazníků
Nástroj vám pomůže získat radu či opravu při případné havárii aplikace. Z údajů získaných pomocí tohoto nástroje také Autodesk optimalizuje uživatelské prostředí a nejčastěji používané příkazy.

Pokud jste účast odmítli, můžete si to "rozmyslet" pomocí položky v menu Help (otazníček) nebo pomocí příkazu PROGRAMZAPOJZÁK.

Dialog Programu zapojení zákazníků skrývá i jednu zajímavou funkci, pomocí níž si můžete porovnat hardwarové vybavení vaší CAD stanice s průměrem ostatních uživatelů ve světě. Ve výše zobrazeném dialogu klepněte na odkaz "Zobrazit náhled mých údajů v programu CIP" a objeví se stránka s informacemi o vašem systému a průměrných hodnotách paměti RAM+VRAM, rozlišení grafiky a použitém operačním systému uživatelů z celého světa:

Porovnání CAD stanice

Žádné komentáře:

Okomentovat