čtvrtek 17. února 2011

CFdesign bude součástí Autodesku

Významnou novou akvizicí Autodesku je společnost Blue Ridge Numerics, producent světové uznávaných aplikací pro analýzy a simulace, především dynamiky proudění plynů a kapalin - CFdesign (CFD, computational fluid dynamics).

CFdesign tak doplní nové simulační nástroje do rodiny řešení Autodesku pro tvorbu digitálních prototypů. Díky CFD urychlíte vaše rozhodovací procesy v průběhu navrhování výrobku a vyhnete se cenově náročné výrobě fyzických prototypů. Aplikace CFdesign je v současné době dostupná jako doplněk pro Autodesk Inventor - umí přímo simulovat různé druhy proudění, dynamiku šíření tepla a další chování 3D součástí a sestav Inventoru. Simulace proudění je ale využitelná i pro architektonické 3D modely a TZB projekty.



Videoukázka práce s Inventor modelem:

2 komentáře:

  1. Bylo by prosím možné nastavit, aby se při přístupu na tuto stránku automaticky nespouštěla videoukázka práce s Inventorem? Mám tuto stránku mezi výchozími a jakékoliv spuštění prohlížeče způsobí, že musínm na pozadí poslouchat komentář k ukázce i když o to nemám vůbec zájem. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu by tomu výše popsanému nešlo zamezit? Je to otravné.

    OdpovědětVymazat