úterý 15. února 2011

Online učebnice CAD aplikací Autodesk

Často se na nás jako na zástupce Autodesku obracejí studenti a další zájemci s dotazem na české online příručky pro AutoCAD, Inventor, Revit a podobné aplikace z produkce Autodesku. Především mladší generace dává online materiálům přednost před "ležením v knihách".

V sekci www.cadforum.cz/vyuka na našem portálu CADforum.cz najdete řadu cvičebnic, příruček, videí a online publikací usnadňujících použití CAD aplikací Autodesk - a to nejen pro uživatele, ale i pro programátory. Příkladem jsou cvičebnice Základy AutoCADu, AutoCAD 3D, Cvičení Inventoru, Cvičebnice Revitu, Učebnice Mapu a Civilu 3D, Učebnice Raster Design, Autodesk MapGuide, Výuka programování Inventoru, nebo komplexní Vývojové prostředky AutoCADu. Většina těchto materiálů vznikla jako práce na technických vysokých školách.

Dalším zdrojem informací mohou být online verze dokumentace k některým aplikacím Autodesku. Online najdete například české helpy pro AutoCAD 2011, AutoCAD LT 2011, Revit Architecture 2011, AutoCAD Architecture 2011, AutoCAD Map 3D 2011 a AutoCAD Civil 3D 2011. Další online helpy jsou k dispozici jen v angličtině. I odkazy na tyto materiály najdete v sekci Výuka.

A samozřejmě "nevyčerpatelným" zdrojem informací o produktech Autodesku jsou tipy a diskuse na webu CADforum.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat