středa 27. března 2013

Přichází AutoCAD 2014, Inventor 2014, Revit 2014 ...

26. březen byl letos opět ve znamení novinek Autodesku. Oficiálně byla spuštěna nová grafická identita Autodesku - s novým logem a modrozelenou "pentlí" a trojrozměrnou "snovou" produktovou grafikou se nyní potkáte již na většině web služeb Autodesku a postupně i na tištěných materiálech. Podstatnou změnu zaznamenal web autodesk.com a autodesk.cz, vedle světlého stylu využívá moderní prvky jako web fonty a přehlednou navigaci mezi více než stovkou nabízených produktů.


Pro uživatele podstatnějším oznámením ale bylo uvedení nové řady produktů s označením "2014". Jejich společným rysem je propojení desktop aplikací s web-cloud službami a zjednodušení typických pracovních postupů. Navrhování se dnes dotýká širšího okruhu lidí a nové produkty Autodesku využívající moderní cloud a mobilní platformy se tomuto trendu přizpůsobují.

Základem nabídky řady 2014 jsou profesní sady "Design Suites". Spolu s cloud službami "Autodesk 360" řeší typické pracovní postupy v daném oboru, profesi. Letos byly sady Design Suites rozšířeny o zajímavý nástroj "Autodesk ReCap" pro snímání reality kombinací 3D laserového skenování a fotografií. Kromě toho obsahují sady Suites i rastrové a vektorizační nástroje "AutoCAD Raster Design". Technickou novinkou společnou všem produktům je podpora operačního systému Windows 8 a užší propojení s web-cloud funkcemi.



Konkrétní novinky v nosných produktech portofila Autodesku, tedy především v programech AutoCAD 2014, Inventor 2014, Revit 2014 a 3ds Max 2014 najdete v článku Nový Autodesk 2014 a postupně na produktových stránkách CAD Studia. Zveme rovněž na roadshow "Autodesk 204 Live", kde si můžete nové strojírenské, stavařské, elektrotechnické, mapové, potrubní, GISové a multimédia produkty Autodesku odzkoušet na vlastní kůži.

Žádné komentáře:

Okomentovat