středa 14. srpna 2013

SMART Design Review - vizuální týmová spolupráce

Řešení SMART Design Review pro tzv. vizuální týmovou spolupráci pomáhá konstruktérům, CAD manažerům, vedoucím návrhářských týmů či top managementu z oblasti stavebnictví a architektury, strojírenství nebo infrastruktury dosáhnout významného snížení nákladů.

SMART Design Review zefektivňuje ty projekční procesy, který vyžadují, aby se v jeden okamžik setkalo několik zainteresovaných subjektů či týmů a společně definovali další předpokládaný průběh pracovních a organizačních činností.


Studie provedená centrem CIFE na Stanford University ukazuje, že při nasazení SMART Design Review ve stavebnictví a průmyslovém designu lze ušetřit velkou část nákladů souvisejících s pracovními činnostmi od návrhu až po realizaci konkrétního projektu. Studie obsahuje příklady odhadovaných čistých příjmů s předpokládanou návratností investic v rozmezí od jednoho týdne až do dvou měsíců ode dne nasazení SMART Design Review. Do studie bylo zapojeno 54 účastníků, mezi kterými byly společnosti ze stavebního a průmyslového designu využívající při návrhu tzv. proces Informačního modelu budovy (BIM).


Podrobnosti najdete v článku Ekonomické přínosy SMART Design Review.

Přijďte si sami vyzkoušet interaktivní tabule a technologie SMART na konferenci CADfórum 2013 (26.9., Tři věžičky).

1 komentář: