pondělí 14. října 2013

Nové funkce cloud renderingu Autodesk 360


Cloud služba Autodesku pro vzdálený rendering CAD projektů a panoramat byla v posledních dnech rozšířena o několik nových funkcí.
  • Veřejná galerie: Pokud se chcete pochlubit vašimi schopnostmi, nestyďte se prezentovat vaše povedené vyrendrované CAD návrhy přímo na rendering portálu, v sekci "Veřejná galerie" (Public Gallery). Návštěvníci si je mohou prohlížet, komentovat a hodnotit je pomocí srdíčka "Oblíbené" (Like) - snadno tak získáte zpětnou vazbu od ostatních uživatelů.
  • Download a sdílení Panoramat: Vyrendrovaná panoramata bylo možné interaktivně prohlížet na webu cloud renderingu (nebo komplikovaněji pomocí speciálních aplikací) - nyní si můžete plně interaktivní panorama stáhnout na váš počítač nebo jej jednoduše poslat ostatním na další prohlížení e-mailem.
  • Autodesk Fusion 360: Cloud rendering nyní nově podporuje kromě AutoCADu a Revitu i soubory F3D z cloud modeláře Autodesk Fusion 360 - můžete si tak vyrendrovat vaše 3D modely z této aplikace. Autodesk Fusion 360 je novou generací 3D CAD nástrojů a díky Autodesk 360 renderingu zde nyní můžete rychle vytvářet úžasné fotorealistické vizualizace.
  • Zpětná vazba k výsledkům renderování: Jak jste byli spokojeni s výsledkem finálního renderingu? Odešlete vaše připomínky na Autodesk kliknutím na tlačítko 'Dejte nám vědět, co si myslíte' v dolní části všech dokončených snímků ve vaší Galerii rendrování.
Připojte se na rendering.360.autodesk.com

Žádné komentáře:

Okomentovat