pátek 11. listopadu 2016

AutoCAD 360 Pro na mobilních Windows


DWG výkresy teď máte po ruce kdekoliv. Vedle mobilních verzí AutoCADu 360 pro iOS a Android je nyní k dispozici plnohodnotný AutoCAD 360 Pro, včetně editačních funkcí, i jako univerzální (UWP) aplikace pro všechna zařízení s Windows 10. I na staveništi nebo na cestách tak máte plný přístup k aktuálním verzím vašich výkresů. Na všem telefonu nebo tabletu je můžete bezpečně editovat, prohlížet, vytvářet, připomínkovat a sdílet s vašimi kolegy.

Verze AutoCAD 360 Mobile pro Windows podporuje technologii Universal Windows Platform (UWP).To znamená, že tuto CAD aplikaci můžete využívat na jakémkoli zařízení běžícím s operačním systémem Windows 10. Tedy nejen na telefonu a tabletu, ale i třeba na Surface Pro, na PC, nebo dokonce na novém 84-palcovém 4K displeji Microsoft Surface Hub s podporou multi-touch rozhraní. Během prezentace zákazníkům tak můžete na velké obrazovce rovnou editovat nebo poznámkovat vaše návrhy v DWG.


Jak můžete AutoCAD 360 dostat na vaše Windows zařízení? Snadno - stáhněte si tuto aplikaci z Windows app store. Základní funkce AutoCADu 360 jsou zdarma. Rozšířené funkce verze "Pro" (viz porovnání na stránce AutoCAD 360) získáte buď zakoupením subscription (cca 1350 Kč ročně, viz CAD eShop) nebo i bezplatně v rámci vašeho subscription stolní verze AutoCADu. Během zkušebního období Trial verze jsou funkce Pro rovněž k dispozici. Tato pravidla platí pro všechny mobilní platformy - iOS, Android i Windows 10.

Máte-li jakékoliv Autodesk Subscription obsahující plný AutoCAD, můžete využívat verzi Pro zdarma. Stačí si AutoCAD 360 stáhnout a přihlásit se do něj vaším Autodesk ID. Systém rozpozná, že je propojeno se Subscription a uvolní funkce Pro.

Více na AutoCAD 360 a na mobilní aplikace Autodesk.

Žádné komentáře:

Okomentovat