pátek 28. dubna 2017

Ze strojírenské roadshow Autodesk 2018 LIVE

V tomto týdnu se konaly první tři termíny strojírenské roadshow CAD Studia - "Autodesk 2018 LIVE" - a to v Pardubicích, Plzni a Praze. Cílem této akce je představit nové produkty a CAD technologie řady Autodesk 2018.

Hlavní pozornost je věnována novému Inventoru Professional 2018, oborové sadě Product Design Collection a jejich provázání na doplňkové aplikace CAD Studia - např. X-Tools. Významným tématem semináře je koncept "Industry 4.0", automatizace navrhování a konfigurace výrobků. V oblasti správy dat byl představen nový Vault 2018 a nástroje CADStudio Vault Tools a ERP Connector pro napojení konstrukčních dat a mechatronických kusovníků na podnikové systémy.

Praktické otázky výroby - CNC výroby i moderní aditivní výroby pomocí 3D tisku - pokrývala poslední sekce programu roadshow. Vedle ukázek 3D tisku zde byly představeny zejména aplikace Autodesk Fusion 360 a Fusion Team pro komunikaci mimo firmu. Na komunikaci byla zaměřena i ukázka zobrazení 3D modelů pomocí virtuální reality (3D brýlí). Představili jsme i čerstvě uvedenou CAM aplikaci Inventor HSM 2018 pro programování CNC strojů.

Fotogalerie:

Pardubice

Plzeň

Praha


Chcete-li se ještě přihlásit na další, květnové termíny pořádané na Moravě a na Slovensku, přejděte na stránku cadstudio.cz/roadshow2018

Žádné komentáře:

Okomentovat