pátek 8. června 2018

A360 Desktop je mrtev, ať žije Autodesk Desktop Connector

Jak jsme informovali vloni na podzim, Autodesk uvedl nový nástroj na propojení a synchronizaci obsahu na lokálních discích vašeho PC a vaším cloud úložištěm - "Desktop Connector".

Tento systémový nástroj nahrazuje původní utilitu "Autodesk A360 Desktop" a její podpora proto nyní končí. Ve vaší systémové liště Windows se ode dneška zobrazuje upozornění na konec provozu a podpory A360 Desktop ("Vypršení platnosti aplikace A360 Desktop") - ten nastane 19. června:


Co to pro vás znamená? Nemusíte se ničeho obávat. Pouze se po 19.6.2018 přestanou synchronizovat soubory ve složkách nastavených v A360 Desktop (A360 Drive). Jak vaše lokální soubory, tak jejich cloudové kopie ale zůstanou netknuté a nadále přístupné. Vaše lokální CAD soubory a dokumenty na Windows i Macu můžete nadále synchronizovat s vaším účtem na cloudu (s podstatně rozšířenými možnostmi) pomocí nové utility "Autodesk Desktop Connector" (bílá ikonka origami "A" v systémové liště).

Pro synchronizace můžete použít např. Autodesk Drive - viz drive.autodesk360.com. Licence k funkcím Drive je součástí subscription sad Design Suite, Inventoru a Revitu (vč. verzí LT) a Vaultu.

Další otázky a odpovědi viz a360.autodesk.com/a360-desktop/

Žádné komentáře:

Okomentovat