pátek 15. ledna 2021

Instalační obraz Revitu přímo z Autodesk Account



V dubnu loňského roku jsme informovali o tehdejší novince online správy uživatelských účtů Autodesk Account (na adrese manage.autodesk.com) - možnosti vytváření jednotného instalačního obrazu některých aplikací přímo pomocí online nástrojů.

Hlavní výhody práce s přednastavenou konfigurací dané aplikace jsou dvě - jednak stahujete menší objem dat, jen aplikační komponenty, které opravdu potřebujete, a jednak máte k dispozici přímo přizpůsobený instalátor vyhovující konkrétním potřebám vaší společnosti a jednotliví uživatelé už nemusí při instalaci přemýšlet nad jednotlivými variantami nabízenými v obecném instalačním programu, nebo se pídit po produktových klíčích a sériových číslech - instalace je pro uživatele zcela "tichá", automatická. Výhodou je rovněž možnost zahrnutí poslední vydané verze/aktualizace daného produktu (viz obrázek níže).

Nově do nabídky takto konfigurovatelných aplikací přibyla BIM aplikace Autodesk Revit. Její bohaté možnosti konfigurace v tomto instalačním nástroji využijete na nejvyšší míru. Další aplikace Autodesku budou následovat v nejbližších měsících. Funkci online rozmístění najdete (jako Správce kontraktu nebo Koordinátor softwaru) v levém panelu pod volbou Rozmístění (Deployments).

Žádné komentáře:

Okomentovat