čtvrtek 17. května 2012

Přehled aplikací CAD Studia na Autodesk Exchange Apps

Firma CAD Studio vyvinula jako člen Autodesk Developer Network (ADN) již stovky aplikací a plug-in modulů pro AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Vault a další produkty Autodesku. Některé z těchto aplikací jsou nyní dostupné také přímo na "appstore" Autodesku - Autodesk Exchange Apps.

Vzhledem k tomu, že velká část našich aplikací je bezplatná, můžete si jejich funkce snadno vyzkoušet nainstalováníním z Exchange Apps. Instalace plug-in modulu z Exchange Apps je velmi jednoduchá. Spustíte Exchange Apps - buď přímo z vašeho CADu nebo ve vašem web prohlížeči - vyhledáte požadovaný nástroj a kliknete na tlačítko Free nebo Trial (podle licence aplikace). Veškerá instalace a integrace do ribbonu vašeho CAD produktu proběhne automaticky. Exchange Apps je zaintegrován do programů AutoCAD 2013, Inventor 2013, Revit 2013, Vault a dalších.


Naše add-on aplikace můžete najít na následujících adresách stránek Exchange Apps:

Najdete zde například JobTime pro sledování času stráveného na zakázce v AutoCADu či Revitu, Anaglyph pro vytváření stereografických 3D obrázků (pro červeno-azurové brýle) z vašich modelů v AutoCADu, Inventoru nebo Revitu, DWGsync pro synchronní zoom/pan dvou výkresů, GeoRefImg pro automatické umisťování obrázků. Další aplikace pak najdete na www.cadstudio.cz/download.

Žádné komentáře:

Okomentovat