pátek 5. dubna 2013

Výsledky soutěže Vector King 2013


Dne 21. 3. 2012 se konal již třetí ročník soutěže Vector King pro fanoušky CAD systémů. Firma CAD Studio byla jedním z partnerů této akce. Česko-slovenské kolo soutěže se opět konalo na Střední škole automobilní a informatiky v Praze 10. Do Prahy se sjeli grafici z celé České republiky na základě obhajoby svého portfolia - do celostátního kola postoupilo 23 soutěžících z 15 škol.

Během konání soutěže byl pro doprovod soutěžících a studenty SŠAI připraven doprovodný program, o který se postarali sponzoři soutěže. Firma Asus připravila výstavu svého hardwaru, kde bylo možné vidět nejvýkonnější stolní PC jediné svého druhu v ČR. Společnost Hitpoint pořádala turnaj ve hře Quake Life. Jako malý bonus přijel i overcloker, kdy před zraky studentů předváděl chlazení procesoru tekutým dusíkem. ČVUT uspořádalo pro zájemce certifikovaný Kurz výtvarné tvorby. O odbornou přednášku se již potřetí postarala firma CAD studio, která posluchačům představila novinky v oblasti CAD.

Přestože se letos soutěž odehrávala ve dvou dnech, pětičlenná porota měla plné ruce práce s výběrem vítězů. Již po třetí přijala pozvání akad. mal. Milada Gabrielová z ČVUT, která se stala předsedkyní poroty po boku Lucie Prinzové, Mgr. Ondřeje Báči, Ing. Jiřího Špillera a Davida Pöllnera.

Vítěz soutěže si odnesl grafickou kartu ASUS HD7770-1GD5, pro stříbrnou pozici byla připravena zvuková karta ASUS Xonar DG, 3. místo si domů odneslo myš ASUS GX850. Mimo tyto ceny byla pro soutěžící připravena trička United nations of creativity a flashdisky CLOUD firmy Autodesk, značkové sportovní brýle a oblečení firmy Autodesk CAD Studio, předplatné od společnosti IDG a mnoho dalších hodnotných cen od sponzorů celé akce.

Více na www.grafickasoutez.cz

Výsledky soutěže Vector King

1. místo – Adam Konečný, SŠ Strážnice – STRÁŽNICE
2. místo – Lenka Ryglová, SŠ Aplikované kybernetiky s.r.o. – HRADEC KRÁLOVÉ
3. místo – Kamil Chudačík, ISŠ technická a ekonomická – SOKOLOV

Témata 2013
- Válka strojů
- Skrytá hrozba
- Dračí doupě
- Na vlnách podivna
- Továrna na sny




Žádné komentáře:

Okomentovat