středa 25. dubna 2018

Úspěšná konference Autodesk LIVE 2019 - přes 1300 diváků


Včera, 24. dubna, se uskutečnila velká jarní online konference CAD Studia - "Autodesk LIVE 2019". V rámci tohoto interaktivního veřejného videostreamu jsme představili nové softwarové produkty řady Autodesk 2019 a doplňkové aplikace z našeho vlastního vývoje. Dopolední dvouhodinová sekce byla zaměřena na strojírenství, odpolední sekce na stavebnictví a BIM technologie.

Zájem odborné veřejnosti o novinky CAD, CAM a BIM aplikací se projevil ve vysokém počtu registrací na tuto akci (přes 530) a především v počtu diváků - k vysílanému videostreamu se nakonec připojilo celkem 1325 unikátních sledujících (zařízení).

Celé živé vysílání se odehrávalo na platformě YouTube. Profesionální kvalitu vysílaného streamu ve full-HD rozlišení technicky zajišťovala společnost Livesignal.tv s přenosovým vozem a 3 kamerami. Celková doba vysílání přesáhla 5 hodin.



Diváci zaslali během vysílání přes 150 dotazů (a také pochval, děkujeme) k jednotlivým prezentovaným novinkám - a to prostřednicvím veřejného chatu nebo privátního chat okna. Doufáme, že se nám podařilo na všechny zaslané dotazy odpovědět - buď přímo ve vysílání během prezentací, nebo přímo v chatu, nebo v rámci závěrečného "kulatého stolu". Pokud máte ještě nějaký doplňující dotaz, klidně se ptejte i nadále - chatovací okno je přístupné na www.cadstudio.cz (dole), nebo je k dipozici veřejné diskusní fórum na našem portálu CADforum.cz. Připravujeme také řadu dalších navazujících akcí a seminářů - přihlásit se můžete na stránce Semináře.

Na závěr vysílání byl vylosován výherce chytrých hodinek Garmin Vivoactive 3 - jejich novým majitelem se stává pan Ľubomír Pápay. Gratulujeme!

Pro registrované (účastníky i nové zájemce) je k dispozici archiv s videozáznamem všech prezentací z Autodesk LIVE 2019.


Jak se akce Autodesk LIVE 2019 připravovala?










Žádné komentáře:

Okomentovat