sobota 18. prosince 2010

Inventor Publisher pomůže poskládat i Bradavický hrad

Bradavice ovládli mozkomorové a bitva mezi Voldemortem a Harrym je na spadnutí. Harry se Voldemortovi postaví s pomocí Brumbála. Profesorka McGonagallová a profesor Kratiknot se mezitím snaží udržet v Bradavicích pořádek.

Je možné, že i vaše děti najdou letos pod stromečkem stavebnici LEGO Harry Potter 4842 - Bradavický hrad. Je také možné, že pod stejným stromečkem se zaleskne i nový Apple iPad nebo iPhone. To je ovšem ideální kombinace pro nasazení interaktivního nástroje pro montážní návody - 3D aplikace Autodesk Inventor Publisher.

Montážní návody a instrukce z Inventoru Publisher lze vedle řady dalších způsobů publikování připravit i pro mobilní interaktivní prohlížeč - Inventor Publisher Mobile Viewer. Tento bezplatný prohlížeč je zatím k dispozici pro platformy Apple a je možné jej tak spouštět na mobilních zařízení iPhone, iPod Touch nebo iPad. Montážní instrukce pro sestavení hradu Hogwarts (Bradavice) pak vypadají takto - na iPadu jen ťukněte na odkaz ipm://qAx7vY/qAx615. (Mobile Viewer si můžete stáhnout ze stránky Download na CADstudio.cz)

Pro ty z nás, kteří nemají to štěstí a o LEGO nebo iPad si budou muset napsat Ježíškovi až napřesrok, alespoň ukázka na videu:



Další informace na blogu Ellipsis a v článku Inventor Publisher.

Žádné komentáře:

Okomentovat