pátek 30. srpna 2013

Mobilní aplikace Factory Design doplňuje sadu Autodesk Factory Design Suite

Factory Design Mobile je nejnovější přírůstek do rychle rostoucího portfolia mobilních aplikací Autodesku. Tato bezplatná aplikace pro Apple iPad je použitelná samostatně nebo v kombinaci s oblíbenou projekční sadou pro navrhování výrobních linek - Autodesk Factory Design Suite.

Pomocí Factory Design Mobile můžete na tabletu začít navrhovat rozložení zařízení, strojů a vybavení továrních hal, výrobních linek, kanceláří a dalších továrních prostorů. Do 2D půdorysu v DWG můžete jednoduše prstem přetahovat díly z předdefinované kategorizované knihovny nejrůznějších zařízení, strojů a nábytku, díly můžete otáčet a přizpůsobovat půdorysné dispozici prostoru. Můžete odměřovat a upravovat libovolnou část návrhu. K jednotlivým prvkům výkresu můžete diskutovat online s dalšími členy týmu. Výsledný návrh můžete ukládat do úložiště ve vašem účtu na cloudu Autodesk 360. Vy nebo vaši kolegové pak mohou tento návrh dále zpravovat a optimalizovat pomocí 2D a 3D nástrojů sady Autodesk Factory Design Suite.

Ukázka postupu:


Mobilní aplikace Factory Design Mobile je založena na jádru mobilního AutoCADu - AutoCAD 360. Stáhnout si ji můžete z Apple iTunes.

Žádné komentáře:

Okomentovat