pondělí 12. října 2015

Nová verze Autodesk A360 Team i v češtině

Pokud používáte cloudovou službu pro správu projektů Autodesk A360 Team nebo úložiště A360 Drive a máte zapnutý nabízený "nový vzhled", pravděpodobně jste si všimli významné změny uživatelského prostředí této aplikace. V pátek uvedená aktualizace služeb A360 zahrnuje totiž kromě řady dalších vylepšení i českou lokalizaci (jeden z 13 podporovaných jazyků v A360).


Ne všechny texty rozhraní jsou prozatím česky (např. plná administrace), ale v češtině funguje už i univerzální webový prohlížeč všech významných CAD formátů. Ovládání i zobrazování vlastností vybraných prvků ze zobrazených modelů tak můžete mít v češtině. Prohlížeč (zatím ne v češtině) je samostatně k dispozici např. zde.


Snazší je nyní také sdílení, vyhledávání projektových dokumentů a souvisejících souborů nebo správa projektů - je možné přímé nastavení typu projektu (Otevřený, Uzavřený, Tajný). Některé prvky systému správy projektu jsou přejmenovány. Např. původní funkce "Wiki" se nyní jmenuje "Stránky" (Pages) a najdete ji jako složku ve stromu projektu. Jako složka je přístupný i obsah vašeho úložiště A360 Drive.



Pokud hledáte některou funkci známou z původního uživatelského rozhraní, přečtěte si blog A360 Where is my stuff. Pokud vše selže, pod ikonou vašeho uživatelského profilu (vpravo nahoře) najdete funkci "Přejít zpět do staré verze".

Porovnání rozdílů jednotlivých verzí aplikace A360 najdete v tabulce na stránce www.cadstudio.cz/a360team.asp.

Vyzkoušejte si A360 na autodesk360.com

Žádné komentáře:

Okomentovat