středa 2. srpna 2017

Vyjadřovací portál pro Teplárnu České Budějovice

Teplárna České Budějovice je jednou z řady společností, které již využívají webovou aplikaci CAD Studia "Vyjadřovací portál". Ta řeší automatizaci zpracování žádostí o vyjádření k existenci sítí v dotčeném území.

Všichni provozovatelé inženýrských sítí mají ze zákona povinnost vydávat vyjádření k existenci sítí, projektové dokumentaci pro územní nebo stavební řízení či ostatních investičních záměrů. Pro zjednodušení a zrychlení vyřizování této agendy vyvinula společnost CAD Studio sadu nástrojů a komponent pro automatizaci vyjadřování. Aplikace funguje jako průvodce, který uživatele vede jednotlivými kroky zadávání potřebných údajů.

Teplárna Č.Budějovice tak nyní usnadnila stavebníkům a obyvatelům regionu život. Žadatel o vyjádření k existenci inženýrských sítí už nemusí čekat týdny, ale za pár minut zadá potřebné údaje prostřednictvím webového rozhraní a žádost odešle - odpověď obdrží elektronicky a podstatně rychleji. Vyhodnocení žádosti totiž proběhne z velké části automaticky, z existujících GIS podkladů a žadatelem zadaných údajů.

Tomáš Kollarczyk, místopředseda představenstva Teplárny České Budějovice, oceňuje obrovské zrychlení v komunikaci se zákazníky a partnery společnosti.


Aplikaci Vyjadřovací portál od CAD Studia již dnes využívají například společnosti ČEVAK, ČEZ Energetické služby, Severočeská teplárenská a další.

Více o Vyjadřovacím portálu na www.cadstudio.cz/VP

Žádné komentáře:

Okomentovat