středa 30. srpna 2017

Design for Robotics - vyhrajte MacBook Pro


Představte si domácnost v roce 2025. Jak vám budou v té době pomáhat roboti při každodenních domácích pracech? Robotika prochází rychlým rozvojem a robotičtí pomocníci se stávají součástí běžné reality.

Společnosti Autodesk a GE Appliances organizují celosvětovou studentskou soutěž, v níž hledají inovativní roboty, které budou pomáhat vést moderní domácnost v roce 2025. Navrhněte robota budoucnosti v soutěži Autodesk Design for Robotics Challenge. Účastníci mohou vyhrát nový Apple MacBook Pro, stavebnici VEX Robotics nebo 3D myš SpaceMouse Pro - všechny tyto nástroje vám pomohou rozšířit vaše konstrukční dovednosti.

Vaše originální návrhy vytvořte v CAD nástroji podle vaší volby, nebo začněte na výchozím souboru v Autodesk Fusion 360. Tato CAD/CAM/CAE aplikace je pro studenty k dispozici zdarma a funguje na PC i Macu. Výchozí soubor si stáhněte zde (.F3D, 2.1MB). Všechny přihlášené práce musí obsahovat soubor 3D modelu a jeho rendering. Dále můžete zaslat popis (anglicky) nebo YouTube video představující váš návrh. Účastníci musí dosáhnout věku minimálně 13 let a být studenty - viz oficiální pravidla. Uzávěrka soutěže je 25. října 2017.


Přihláška a další informace: www.autodesk.com/designforrobotics

Žádné komentáře:

Okomentovat