středa 15. června 2016

Nová verze Desktop App s přístupem k produktům

Nová verze systémové komponenty "Autodesk Desktop App" (česky "Počítačová aplikace Autodesk") poskytuje kromě přístupu k aktualizacím produktů a k výukovým materiálům nyní i možnost stažení instalace vašich produktů Autodesku. Komponenta se nainstaluje automaticky při instalaci libovolného produktu Autodesk řady 2017, průběžně se aktualizuje a je přístupná (pod logem Autodesk - origami "A") ze systémové lišty Windows.

Od verze 6.1.0.272 - poznáte ji mj. podle barevného levého sloupce - máte pod první ikonou "PRODUKTY" pohodlný přístup k instalačním obrazům vám dostupných CAD aplikací, a to včetně vašeho osobního sériového čísla a produktového klíče. Pro instalace a reinstalace CAD produktů tak již nemusíte chodit na váš účet Autodesk Account. Nabízeny jsou vámi zakoupené licence, které vám váš Administrátor zpřístupnil.



Kromě toho je zde samozřejmě i nadále k dispozici funkce průběžného upozorňování na vydané aktualizace (service packy, hotfixy) všech vámi používaných aplikací Autodesku a jejich rychlou instalaci. Kontrolu nad aktualizacemi CAD software i samotné komponenty na jednotlivých počítačích ve vaší firmě má váš Administrátor Autodesk software ze svého účtu Autodesk Account.

Aplikaci "Autodesk Desktop App" si rovněž můžete stáhnout z naší stránky Download.

Žádné komentáře:

Okomentovat