pondělí 1. září 2008

Pozvánka na konferenci CADfórum 2008

Letos již po páté se setkáváme s uživateli CAD systémů na tradiční podzimní odborné konferenci CADfórum. I když se na stránkách webu CADforum.cz ročně "potkáme" v elektronické podobě se stovkami a tisíci uživatelů z Česka a Slovenska, přes dvě stě uživatelů se pravidelně vydá i na podzimní konferenci CADfórum, aby se osobně setkali nejen se zástupci firmy XANADU, ale především s dalšími kolegy. Mohou si tak vyměnit zkušenosti se zaváděním a efektivním využíváním CAD aplikací.

Každý rok se v anketě mezi účastníky konference vyjádří 97-99% respondentů pro svou účast na dalším ročníku. Snažíme se program konference doplnit i i další přání účastníků. Letos tak budou například rozšířeny sekce věnované praktickému ovládání nejžádanějšího CAD software. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet výkonné pracovní stanice, 3D myši, plotry i další nové hardwarové produkty pro CAD.

Registrovat se můžete na www.cdesign.cz/cadforum2008 , další informace i na www.cadstudio.cz/cadforum2008. Těšíme se na setkání v Horní Cerekvi.

Žádné komentáře:

Okomentovat