čtvrtek 20. listopadu 2008

Modul Shrinkwrap pro Inventor - obalové těleso sestavy

Jednou z užitečných aplikací pro uživatele Autodesk Inventoru, které jsou nabízeny na webu Autodesk Labs (labs.autodesk.com), je Shrinkwrap Add-in. Tento doplňující modul je určen pro Inventor 2009 a 2008. Dokáže vytvořit ze sestavy Inventoru obalové těleso, tedy zjednodušenou součást stejného vnějšího tvaru, ale bez vnitřní struktury a bez modelové historie.

Použití takové funkce je nasnadě - můžete si vytvoři náhradní, zjednodušené součásti nakupovaných sestav, můžete klientům poskytnout geometrická 3D data bez toho, aby jste poskytli vaše duševní vlastnictví obsažené v plném modelu Inventoru.

Abyste mohli funkci Shrinkwrap snadno nainstalovat a používat, vytvořili kolegové z technické podpory firmy XANADU českou příručku k tomuto modulu. PDF dokument si můžete stáhnout ze stránky Download na webu www.cadstudio.cz nebo na www.cadforum.cz. Kromě toho si můžete prohlédnout naše instruktážní video představující modul Shrinkwrap a jeho použití v Inventoru 2009. Video najdete v sekci Výuka Inventoru na webu CADforum.cz (video #10).

Shrinkwrap pro Inventor - česká příručka (PDF, 510kB)

Shrinkwrap

Žádné komentáře:

Okomentovat