čtvrtek 12. února 2009

Todella kattava kokoelma

...že nerozumíte? Tak zní jeden ze zahraničních odkazů na Katalog CAD bloků z webu CADforum.cz. Ve finštině prý znamená (podle Google Translate) něco jako "skutečně komplexní sbírka".

To je i typické hodnocení u stovek dalších, podobných odkazů z webů a různých diskuzních fór projektantů a konstruktérů po celém světě. Dnes již více než 4.000 bloků je k dispozici ke stažení pro všechny uživatele programů AutoCAD, Revit nebo Inventor. Hledáte-li 3D bloky, 2D symboly, dynamické bloky, detaily a knihovny formátu DWG, RFA nebo IPT, pro váš architektonický projekt, vizualizaci, mapu, elektrické schéma, strojařskou sestavu, pro vaši školní práci nebo jen pro inspiraci při tvorbě vašich vlastních bloků, v našem Katalogu bloků si velmi pravděpodobně vyberete.

A nezapomeňte na oplátku přispět i vašimi bloky. Nahrání nového souboru do Katalogu je velmi jednoduché a vaše dílo je okamžitě nabídnuto všem ostatním návštěvníkům - včetně automaticky vytvořeného náhledu. Pochlubte se svými užitečnými bloky nebo si udělejte reklamu a nabídněte českým i zahraničním projektantům CAD bloky reprezentující výrobky vaší firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat