čtvrtek 15. října 2009

Ozvěny konference CADfórum 2009

CADfórum 2009
23. září proběhl v Horní Cerekvi už 6. ročník odborné konference CADfórum. Souběžně proběhla i menší, specializovaná konference GISfórum 2009.

Tyto konference, pořádané firmou XANADU pravidelně od roku 2003, přilákají každoročně přes 200 odborníků z celé České republiky i ze Slovenska. Konference je zaměřena na výměnu praktických zkušeností s nasazením a využíváním CAD systémů v oblasti strojírenství a stavebnictví a GIS/FM systémů. Většinu přednášek tvoří příspěvky jednotlivých uživatelů se zkušeností z praxe. Populární je závěrečný "kulatý stůl", kde účastníci diskutují se zástupci XANADU, Autodesku a přednášejícími. Letos bylo CADfórum 2009 největší akcí pro uživatele produktů firmy Autodesk.

Jednou z novinek letošního ročníku bylo internetové online vysílání živého videopřenosu dění z hlavního sálu konference.

Pokud jste neměli možnost zúčastnit se letošní konference osobně, můžete jednotlivé přednášky z oborů stavebnictví a strojírenství shlédnout na videozáznamu. Archiv přednášek v TV kvalitě je dostupný na stránkách konference na webu konference.cadforum.cz.

Pohled jednoho z účastníků letošní konference najdete na blogu CADzone.

Žádné komentáře:

Okomentovat