úterý 9. října 2012

Interaktivní tabule SMART pro komunikaci CAD návrhů

Zaslouženou pozornost přilákaly na nedávné konferenci CADfórum 2012 technologie interaktivní komunikace - elektronická tabule SMART Board od společnosti AV Media. Na interaktivní tabuli můžete připomínkovat a poznámkovat prezentovaná data - PowerPoint, 2D výkres, 3D CAD model - a doplněné poznámky ukládat a zprostředkovávat vzdáleným účastníkům - např. kolegům na pobočkách, či zákazníkovi v jeho kanceláři nebo na jeho mobilním zařízení.


Použití ale není omezeno jen na oblast CAD. Interaktivní práce s prezentací rozhodně připoutá pozornost posluchačů a zapojí je do diskuze nad prezentovanou myšlenkou. SMART Board umožňuje využívat rozsáhlé galerie obrázků a jednoduše převádět psané písmo na text. Obrázky, grafy a symboly si lze individuálně předem připravit a naživo pak z nich skládat vizuální sdělení podle principu "Komunikace obrazem nebo myšlenkových map". Jednotlivé informace a závěry lze elektronicky ukládat a distribuovat. Interaktivní tabule SMART Board je připojena do Microsoft Exchange, takže lze všechny účastníky snadno pozvat na poradu a následně těmto účastníkům jednoduše odeslat e-mailem konečný zápis z porady.

Ukázka integrace s Autodesk Navisworks:



3 způsoby práce SMART Boardu:



Další praktické příklady použití:

1 komentář:

  1. Oway Group Limited je profesionální výrobce přenosných interaktivní tabule, hlasovací systém, interaktivní modul a interaktivní pera ve městě Dongguan, Čína.

    Vítejte na návštěvě webové stránky pro více informací: http://www.owaygroup.com, http://www.oway-group.com

    -------------------------------------------------- ---------
    Oway Group Limited
    www.owaygroup.com
    www.oway-group.com
    Přidat: XT Bldg, YANTIAN, Fenggang Město, Dongguan City, provincie Guangdong, Čína
    Tel: +86-769-33203037 / 769-33357550
    Service Line: +86-13260770722
    MSN: oway@live.cn
    Skype: owaychina
    Yahoo: owaychina
    E-mail: sales@owaygroup.com, sales@oway-group.com, oway.info @ gmail.com

    OdpovědětVymazat