pondělí 23. června 2014

První profesionální bezdrátová 3D myš - SpaceMouse Pro Wireless


3Dconnexion je tradiční výrobce 3D kontrolerů pro přirozené ovládání nejrůznějších grafických aplikací ve 3D. Po loňském uvedení první bezdrátové 3D myši SpaceMouse Wireless nyní přichází s první profesionální bezdrátovou myší - SpaceMouse Pro Wireless. Tento černý elegán dokáže podstatně zvýšit produktivitu práce ve vaší CAD aplikaci díky rychlému, ergonomickému a přirozenému ovládání pohledu na konstruovaný či projektovaný model. V bezdrátové podobě vás již nebudou omezovat ani připojovací kabely.

SpaceMouse Pro Wireless využívá bezdrátovou technologie 3Dconnexion v pásmu 2,4GHz s dvouměsíční výdrží baterie. Usnadňuje práci automatickým přiřazováním příslušných příkazů (podle kontextu prostředí CAD aplikace) čtyřem inteligentním klávesám. Pomocí kláves rychlého zobrazení QuickView můžete zjišťovat chyby, zkoumat alternativy a efektivněji prezentovat vaši práci. Měkce potažená opěrka ruky a ergonomické rozmístění všech 15 tlačítek s měkkým dohmatem zaručují pohodlné ovládání.

Jak 3D myš funguje
Patentované ovládací kolečko myši SpaceMouse Pro Wireless se šesti stupni volnosti (6DoF) zajišťuje přirozenou 3D navigaci, navrženou speciálně pro profesionály. Umožní vám hladce posunovat, přibližovat a otáčet modely a kamery. Můžete snadno rozmisťovat součásti, sestavy a návrhy. Můžete intuitivně zkoumat a analyzovat návrhy ze všech úhlů. Téměř jako byste model drželi v ruce.

Zatímco standardní myš slouží k vybírání, vytváření a úpravám, zařízení SpaceMouse Pro Wireless zajišťuje 3D navigaci - tomuto revolučnímu stylu práce oběma rukama dávají přednost přední světoví konstruktéři, architekti a profesionálové z oblasti 3D designu.

Bezdrátová svoboda
Nepotřebujete žádné kabely. Stačí zasunout přijímač micro-USB do počítače PC nebo Mac a můžete využívat 3D se spolehlivostí kabelového zařízení. SpaceMouse Pro Wireless vydrží tři měsíce bez nabíjení. Až bude potřebovat dobít, pouze připojíte kabel micro-USB a můžete pokračovat v práci. Dvouportový rozbočovač USB je standardní součástí dodávky.

Pokročilé funkce
Přiřazením čtyřřádkových radiálních nabídek jakémukoliv z 15 tlačítek 3D myši získáte snadný přístup k mnoha dalším oblíbeným příkazům vaší CAD aplikace prostřednictvím obrazovky. Během několika sekund si vytvoříte vlastní nabídky, nebo vybíráte z předvoleb navržených tak, aby vhodně rozšířily možnosti zařízení SpaceMouse Pro. Funkce displeje na obrazovce vám prakticky připomene příkazy přiřazené inteligentním funkčním klávesám, takže se můžete soustředit na navrhování a nikoliv na přehled klávesových zkratek - stačí stisknout a přidržet kteroukoliv ze čtyř inteligentních funkčních kláves na SpaceMouse Pro Wireless.

Minimalizujte pohyby rukou
Prakticky umístěné pomocné klávesy klávesnice umožňují rychlý a snadný přístup k funkcím kláves Ctrl, Shift, Alt a Esc a tím zkracují čas nutný k přemístění ruky na klávesnici.

SpaceMouse Pro Wireless je kompatibilní s aplikacemi Autodesk AutoCAD, Inventor, Revit, 3ds Max a další více než stovkou nejrozšířenějších 3D programů. Viz stránka 3D myši.

Kontaktujte CAD Studio pro cenové informace nebo zapůjčení některého ze zařízení firmy 3Dconnexion.

Žádné komentáře:

Okomentovat