středa 1. října 2014

Autodesk A360 Mobile nyní i pro Android

V červnu jsme informovali o mobilní aplikaci Autodesk A360 Mobile pro mobilní zařízení Apple. Nyní byla uvedena bezplatná mobilní aplikace "A360 Mobile" i ve verzi pro telefony a tablety s operačním systémem Android. Interaktivně si tedy teď můžete prohlížet jakýkoliv 2D CAD soubor či 3D model na obrazovce vašeho chytrého telefonu nebo tabletu - od souborů DWG přes Revit a Inventor až po IGES, Solidworks nebo Catia (podporovaných formátů je více než 100). A360 umí pracovat i offline.

Interaktivní 3D model na telefonu Samsung Galaxy S4

Prohlížení ale není jedinou funkcí této aplikace. Podstatné jsou funkce pro online spolupráci, diskuse a sledování změn na projektech, k nimž jste přizváni nebo které založíte. A360 Mobile je důležitý nástroj pro využití cloud služeb Autodesk 360 - doplňuje možnosti interaktivního přístupu z web prohlížečů stolních počítačů.


Můžete sledovat změny a novinky ve vašich sdílených projektech. Pomocí A360 se můžete propojit a spolupracovat v týmech, ať jste zrovna kdekoliv. Všechna projektová data jsou přístupná a jednoduše zobrazitelná - pomůže vám zvýšit produktivitu výrazným zlepšením způsobů kterými vytváříte, zobrazujete, simulujete a sdílíte vaše návrhy.

Ke stažení na www.cadstudio.cz/mobilni.asp
Viz též www.cadstudio.cz/autodesk360

Žádné komentáře:

Okomentovat