pátek 17. června 2022

Soutěž vynikajících projektů - Autodesk Customer Excellence Program

Tradiční anketa Autodesk Customer Excellence oslavuje osobnosti, projekty a technologie, které stojí za výjimečnými přínosy v oblastech architektury, inženýrství a stavebnictví, designu, konstrukce a výroby produktů nebo médií a zábavy. V rámci tohoto celosvětového programu byli v minulých letech oceněni inspirativní inovátoři, odborníci a leadeři oboru, zajímavé malé i velké projekty z celého světa. Viz lonští vítězové.

Máte i vy zajímavý projekt, který přináší nové pohledy na projektování pozemních či inženýrských staveb, na konstruování a výrobu, nebo na tvorbu digitálních médií? Projekt, který může inspirovat v globálním měřítku, nebo který přináší inovativní technologie proměňující svět kolem nás? Přihlaste jej letošního Customer Excellence Program 2022 - zde (uzávěrka je 21. července).

Váš příběh může získat ocenění

Vybrané příběhy budou zpracovány do podoby oficiální "success story" zákazníka společnosti Autodesk a budou zařazeny do soutěže Autodesk Excellence Awards. Pokud váš příběh získá ocenění, bude prezentován na stěžejní akci Autodesk University 2022 pořádané letos v září v americkém New Orleans.

Žádné komentáře:

Okomentovat