pátek 26. června 2015

1 milión downloadů na Autodesk Exchange Apps


Elektronický obchod (app store) Autodesku - Autodesk Exchange Apps - nabízející nadstavbové CAD/BIM/PDM aplikace pro AutoCAD, Inventor, Revit, 3ds Max, Vault, Fusion 360, Simulation, Navisworks a další produkty zaznamenal již 1 milión stažení. App store nabízí v současné době více než 1800 bezplatných, zkušebních i placených prověřených aplikací z nejrůznějších oborů, s pohodlnou instalací, přímo z nabídky jednotlivých produktů Autodesku. Jsou zde nabízeny jak nadstavby samotného Autodesku, tak doplňky nezávislých vývojářů.

Například z AutoCADu se do Exchange Apps dostanete příkazem EXCHANGE, nebo z ribbonu Speciální aplikace > Exchange > Připojit k Exchange nebo z horního panelu vpravo pod stylizovanou šedomodrou ikonkou "X". Příkazem APPMANAGER pak můžete spravovat aktualizace jednotlivých vámi nainstalovaných aplikací. V Inventoru můžete použít ribbon Nástroje > Možnosti > Exchange App Manager nebo ikonku "X" v horní liště. Přes Exchange Apps jsou distribuovány také doplňky a funkční rozšíření určené pro držitele Subscription. Pro jejich instalaci se přihlašujte vaším Autodesk ID svázaným se Subscription kontraktem.

Prostředí obchodu je k dispozici ve 14 jazycích, včetně češtiny. Lze vyhledávat v jednotlivých kategoriích produktů, žebříčcích popularity nebo využít hodnocení stávajících uživatelů. Instalace zvolené aplikace proběhne i v rámci již běžícího CAD produktu. Placené aplikace lze hradit pomocí platební brány PayPal (i kartou) nebo BlueSnap. Rozšiřte si funkce vašeho CAD produktu.

Těší nás, že aplikace CAD Studia zde patří k nejpopulárnějším doplňkům, a například freeware aplikace GeoRefImg je dokonce v TOP 10 nejstahovanějších aplikací (viz).

Žádné komentáře:

Okomentovat