pondělí 18. května 2009

Dvacet-deset na videu

Ne, to není obrácené rozpočítadlo deset-dvacet-třicet. Takto jen Autodesk označuje, resp. vyslovuje ("twenty-ten") svou nejnovější rodinu softwarových produktů "2010". A proč se vlastně produkty z roku 2009 jmenují "2010"? Jednak tzv. fiskální rok (FY) firmy Autodesk začíná únorem předchozího kalendářního roku (v únoru 2009 tak začal FY2010) a jednak je důvod podobný jako používají třeba výrobci aut nebo vydavatelé měsíčníků - postrčením datumu působí produkt hned o něco moderněji.

Abyste se mohli přesvědčit, že CAD a GIS software Autodesk řady 2010 opravdu je modernější, připravili kolegové z technické podpory CAD Studia několik videoukázek z nových verzí aplikací. Na webu CADforum.cz/video si tak můžete prohlédnout "v akci" české verze aplikací AutoCAD 2010, Inventor Professional 2010, Revit Architecture 2010 nebo AutoCAD Architecture 2010. Odkazy na další videa k řadě 2010 pak najdete např. v květnových X-News.

Pokud si ale chcete funkce raději "osahat" sami na vašem počítači, vyžádejte si zaslání funkční trial verze nových aplikací z webu www.cadstudio.cz/democd. Nebo se na nové verze přijďte podívat osobně do některé z obchodních kanceláří firmy CAD Studio v Praze, Brně, Ostravě, Č.Budějovicích nebo Pardubicích.

Žádné komentáře:

Okomentovat