úterý 7. srpna 2012

Autodesk 360 Publisher - přehledná technická dokumentace z oblaků


Nejnovějším přírůstkem do rychle se košatící rodiny web-cloud aplikací Autodesk 360 je "Autodesk 360 Publisher Technology Preview". Tato cloud verze známé desktop aplikace Inventor Publisher umožňuje jednoduše vytvářet z návrhových 3D CAD dat přesvědčivé vizuální instrukce pro sestavování, instalace, údržbu nebo opravy výrobků. Trojrozměrné elektronické návody s animacemi krok po kroku jsou velmi jednoduché na pochopení a lze je snadno sdílet i prohlížet v běžném internetovém prohlížeči nebo i na mobilních zařízeních Apple iOS či Android (tablety a mobilní telefony).

Pro použití Autodesk 360 Publisheru stačí pouze internetové připojení a přihlášení na cloud služby Autodesk 360. Web aplikace běží přímo v internetovém prohlížeči (podporován je Google Chrome a Firefox - WebGL). Zpracovávat lze stávající soubory Inventor Publisheru nebo 3D modely z Inventoru (IPT, IAM), Fusion (DWG), Autodesk 123D (DWG), nebo DWF. Výstupní soubory lze publikovat na cloud Autodesku, sdílet je a prohlížet je online, odkudkoliv. Dokumentaci lze publikovat soukromě nebo veřejně.

Ukázka použití:



Tato "technology preview" verze je bezplatná, je časově omezená do 20. listopadu 2012 a v současné době je dostupná pouze pro uživatele z USA a Kanady (okruh zemí bude rozšířen).

Další informace viz Autodesk 360 Publisher

Viz též Inventor Publisher

Žádné komentáře:

Okomentovat