středa 16. března 2016

Mobilní AutoCAD 360 i pro majitele Windows Phone


Uživatelé mobilních telefonů a tabletů s operačními systémy iOS a Android již delší dobu používají mobilní CAD aplikaci pro prohlížení a editaci DWG souborů - AutoCAD 360. V nedávné době byl tento bezplatný AutoCAD portován i pro tablety s Windows 8 a nyní přichází i pro Windows 10, včetně verze Windows pro mobilní telefony, ve formě univerzální aplikace.

I na mobilním telefonu nebo tabletu s Windows 10 si tak nyní můžete nosit nejaktuálnější verze DWG výkresů synchronizované s desktop verzí AutoCADu, prohlížet jejich detaily ve 2D i 3D, pracovat s vrstvami, odměřovat rozměry a provádět i základní kreslení a editace DWG souborů. Na sdílené DWG soubory můžete buď přistupovat online přes úložiště Autodesk A360 (či jinou cloud službu), anebo používat off-line režim práce.


Díky rozšířenému správci souborů můžete prohlížet a třídit dostupné výkresy, zobrazovat jejich náhledy a připojovat se na různá podporovaná cloud úložiště. Ve verzi AutoCAD 360 Pro můžete také vytvářet nové výkresy. Stejně jako v případě AutoCADu 360 pro Android nebo pro Apple iPad a iPhone, je i AutoCAD 360 dostupný zdarma v aplikačním "Store" na vašem zařízení. Rozšířená verze "Pro" pak formou "in-app" nákupů.


Verzi pro Windows najdete zde, další verze viz AutoCAD 360 a mobilní aplikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat