úterý 10. října 2017

Nový blog věnovaný GIS a CAFM aplikacím

Kolegové z GIS divize CAD Studia se mohou pochlubit řadou zajímavých novinek a aplikací v oblasti mapování, geoinformačních systémů, mobilních aplikací, systémů správy majetku a napojení mapových a katastrálních dat na podnikové agendy. Významně roste také počet uživatelů našich vlastních GIS řešení, v poslední době zejména řešení založených na moderní lehké GIS aplikaci twiGIS a na webové aplikaci Vyjadřovací portál. Aby se usnadnila cesta, jak o těchto informacích dát rychle vědět odborné veřejnosti a jak stávající i potenciální uživatele GIS aplikací upozornit na nové funkce a aktuality z oboru, rozhodli jsme se přestavět původně "konferenční" web GISforum.cz na nový GISový blog.

Hned po skončení letošního ročníku konference GISfórum 2017 se tak na adrese webu konference objevil nový Blog GISfórum - viz:

www.gisforum.cz


Na blogu GISfórum najdete novinky, zajímavosti, zkušenosti a tipy ke GIS a CAFM aplikacím a řešením firmy CAD Studio, ale i krátké zprávy o nově doplněných funkcích a nových uživatelích našich GIS nástrojů. Máte-li zajímavou informaci z této oblasti, přivítáme na blogu GISfórum i příspěvky čtenářů.

Žádné komentáře:

Okomentovat