středa 18. srpna 2021

Rychloposuv digitalizace průmyslu vyvolaný Covidem 19

Společnost Autodesk připravila interaktivní vizualizaci ilustrující významný skok v digitální transformaci, který byl vyvolán pandemií v posledním roce a půl a vynucenou prací v cloudu. Jak se změny projevily ve vašem oboru? Přeskočilo dané odvětví a geografický region do roku 2024, 2025, nebo dokonce až do roku 2031? To záleží na tom, zda hovoříme o Severní Americe, Evropě nebo Asii a Tichomoří a zda působíte v oboru architektury, strojírenství, stavebnictví nebo výroby - může jít o zrychlení až o 10 let. Je vaše organizace na tento skok připravena? Byly pandemií zasaženy vaše dodavatelské řetězce? Jak se změní veřejný prostor a plánování měst?

Akcelerace digitalizace průmyslu, vzdělávání či veřejné správy je jedním z mála pozitivních dopadů pandemie. Tato rychlá změna představuje příležitost růstu pro firmy, které se chopí možností nových technologií, a naopak riziko pro firmy, které zaostanou.

Digitální transformace probíhala už dlouho před Covidem. Ale pandemie ji nasměrovala do rychlého pruhu. Odblokovala tak vlnu změn a uvolnila cestu k budoucnosti podnikání, která by jinak zabrala mnohem delší čas. Tento rychloposuv digitalizace teď vytváří nové okamžité příležitosti pro účastníky průmyslových oborů, pro jejich rychlé inovovace a vývoj. Ti, kteří tak učiní, se budou podílet na obnově postpandemického světa.

Podívejte se na vizualizaci na fastforward.autodesk.com.

Žádné komentáře:

Okomentovat