středa 22. února 2023

Vývoj CAM postprocesorů pro Fabrication CAMduct

CAMduct

Klíčovou komponentou všech CAM programů je překlad jejich výstupu, spočtených nástrojových drah a výrobních postupů, do jazyka a schopností daného CNC stroje - tzv. postprocesor. To platí jak pro standardní strojařské CAD/CAM aplikace (obrábění, řezání, ohýbání, 3D tisk), tak pro specializované CAM aplikace, např. pro výrobu nábytku nebo plechových dílů, třeba vzduchotechnického potrubí.

Na celém světě jsou v současné době jen dva vývojáři CAM postprocesorů, kteří byli Autodeskem autorizováni pro vývoj postprocesorů pro výrobní modul rodiny BIM softwaru Autodesk Fabrication - Fabrication CAMduct, určený pro výrobce komponent technických zařízení budov (TZB). Jeden z těchto vybraných vývojářů sídlí v americké Atlantě a druhým je český Arkance Systems. V Arkance Systems máme dlouholetou zkušenost s vývojem a úpravou zakázkových CAM postprocesorů pro desítky strojů a řídicích systémů.

Pokud tedy nenajdete VPL soubor postprocesoru pro váš řezací, střihací nebo vypalovací stroj už ve standardní nabídce výrobní BIM aplikace Autodesk Fabrication CAMduct, můžete se obrátit na Arkance Systems pro zakázkový vývoj nebo úpravu potřebného nového postprocesoru.


Další informace:

Doporučení Autodesku: stránka Autodesk - postprocesory pro CAMduct
Více o Fabrication: produktová stránka Autodesk Fabrication
Pro dotazy kontaktujte info.cz@arkance-systems.com

Žádné komentáře:

Okomentovat