pondělí 13. května 2024

10.000 tipů na portálu CADforum.cz

Webový portál CADforum.cz nabízí ve své české verzi již 10.000 tipů a triků pro CAD, BIM, CAM, PDM, CDE a GIS aplikace firem AUTODESK a ARKANCE. Nejstarší tipy se datují již do roku 1998, většina tipů je průběžně aktualizovaná a pomáhá uživatelům v efektivním využívání aktuálních verzí aplikací AutoCAD, Revit, Inventor, Civil 3D, Fusion, 3ds Max, Plant 3D, BIM 360, Navisworks, Vault, PowerMill, twiGIS, T4R, T4I a dalších.

Tipy jsou určeny primárně pro zákazníky ARKANCE, ale jsou hojně využívány i studenty a vyučujícími technických oborů. Autory 99 % publikovaných tipů jsou pracovníci technické podpory firmy ARKANCE. Tipy vycházejí z technické podpory stávajících uživatelů a z dotazů na online diskuzích provozovaných firmou ARKANCE - jednak na samotném portálu CADforum a jednak na sociálních sítích společnosti ARKANCE. Řada tipů je doprovázena bezplatnými utilitami a šablonami dostupnými v sekci Download.

Tipy i další sekce portálu CADforum.cz - např. diskuzní fórum, rozsáhlá knihovna CAD a BIM bloků, sekce Download, výuková sekce, videa, pracovní nabídky, online konvertory a kalkulátory - jsou z větší části k dispozici též v angličtině a částečně v němčině. Celosvětově má portál CADforum.cz již 1.063.000 registrovaných uživatelů a je tak světově největší nezávislou online komunitou uživatelů Autodesk produktů.

Jubilejním 10000. tipem je Přebarvení dílů sestavy Inventoru - náhodné, dle materiálu, dle hmotnosti či jiné vlastnosti (T4I).

Pro českou a slovenskou komunitu CAD uživatelů pořádá společnost ARKANCE i pravidelná osobní setkání - konference CAD Fórum (letos 1.10.) a CAD Fórum Slovensko (letos 11.6.).

I vy sledujte CADforum.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat