pondělí 18. srpna 2008

Spolupráce Autodesk Inventor a Alias Studio

Digital prototyping. Termín, se kterým se v poslední době stále častěji potkáváme, ale málokdo ví, co si pod ním představit. Digital prototyping v podání Autodesku mimo jiné znamená navazující řadu sw násrojů, kterými je možno obsloužit celý návrhový proces nového výrobku. Tedy ne jen samotnou konstrukci výrobku, ale i jeho design. A k tomu slouží právě nástroj Alias Studio, špičkový nástroj pro tvorbu průmyslových návrhů z hlediska jejich designu. Abychom Vám jako našim zákazníkům tento nástroj ve spolupráci s Autodesk Inventorem přiblížili, chystáme na počátek roku 2009 seminář, na kterém uvidíte, kam lze posunout výrobek z hlediska designu od strohého průmyslového vzhledu k něčemu zajímavějšímu. A protože vzhled prodává...
Zde je pár náhledů z našich příprav.



Původní model

Návrhy

4 komentáře:

  1. toto by mohla být docelá zajímavá cesta. My si necháváme dělat návrhy jinde a vždy se pak s těmi daty v Inventoru bijeme. Toto by mohlo vzhledem k tomu, že to jsou oba produkty od Autodesku, fungovat. Na ten seminář bych si rád zašel, dejte mi pak, prosím vás vědět, až budete vyhlašovat konkrétní datum. Už jej víte? Děkuji za informaci.

    OdpovědětVymazat
  2. Umí tento produkt vytvořit jakýkoliv design výrobků nebo má nějaké omezení?

    OdpovědětVymazat
  3. toto je produkt, který nemá defakto žádná omezení. Jedná se o profesionální designérský nástroj, ve kterém, pro informaci, navrhují i automobilky.

    OdpovědětVymazat
  4. ano, určitě Vás budeme kontaktovat. Pošlete nám, prosím, na vás kontakt ( na e.mail: obchod@dagis.cz ) Předběžný termín zatím plánujeme na únor 2009.

    OdpovědětVymazat