pátek 20. března 2009

Věnujeme vám CAD stanici HP. Chcete?

V době, kdy řadu průmyslových odvětví trápí nejistota způsobující odkládání investic, jsou výrobci připraveni nabízet i silně nadstandardní dodací podmínky a vyjít tak vstříc svým potenciálním zákazníkům.

Jako partner firem Autodesk a HP jsme ve spolupráci s těmito dvěma předními světovými výrobci připravili akci, která mění zažitý způsob distribuce software a zároveň je snadnou cestou k získání pracovní stanice HP. Stručně řečeno – CAD stanice HP nyní rozdáváme.

Ve firmě jsme se rozhodli, že po přechodnou dobu nebudeme zákazníkům dodávat 3D CAD software jen na běžných CD a DVD médiích, ale prostě jim jej poskytneme rovnou nainstalovaný a nakonfigurovaný na výkonné CAD stanici HP. Za tuto stanici ani za instalační práce přitom ale nezaplatí ani o korunu navíc. Za plnou licenci vašeho CAD software tedy dáte jen tolik, jako byste jej kupovali na klasických CD/DVD.

Ušetříte tedy za nákup hardware, váš CAD poběží (díky novém výkonnému hardware a optimální konfiguraci) na maximální výkon a můžete začít hned pracovat.

Stanice v ceně CAD softwarePokud chcete, aby vám XANADU také věnovalo jednu HP stanici, nepropásněte tuto akci. Informace o ní najdete na:
www.cadstudio.cz/cad-stanice-zdarma

Žádné komentáře:

Okomentovat