pondělí 29. července 2013

Úspěch CADstudio Revit Tools na konferencích RTC

Již několik let jsou po celém světě organizovány technologické konference věnované využití BIM aplikace Autodesk Revit - RTC (Revit Technology Conference). Původně se tyto konference konaly pouze v Austrálii, první již před osmi lety, v roce 2005 - viz historie.

Již na několika konferencích RTC byla prezentována nadstavba firmy CAD Studio pro Revit, aplikace Revit Tools. Na loňské australské konferenci RTC se těmto nástrojům věnovala ve své prezentaci Melanie Tristram (viz zpráva). Na letošní severoamerické konferenci RTC hodnotil Revit Tools jako první z doporučených Revit add-on aplikací pan Jay Zallan. Jeho prezentaci "75 Revit Add Ins" si můžete prohlédnout na jeho blogu "Fear and Loathing".


A co o RevitTools v této prezentaci zaznělo?

Mou oblíbenou částí těchto nástrojů je "Job Time Tracker", který sleduje čas strávený na konkrétním projektu, zakázce... Dobře, možná je mým oblíbencem funkce "Seznam referencí". Ne počkejte, je to "Legenda podlah" (nejen na podlahy). Už to mám, je to "Legenda prvků". Ne, ne... nejlepší je "Anaglyph". Chápete: tato nadstavbová aplikace obsahuje dobrý výběr doplňků, které učiní svět Revitu zase o trochu skvělejší. Ať navrhujete stavební konstrukce, zařízení nebo architekturu, budete nabídkou CAD Studia uchváceni.

Děkujeme za pochvalu! Naše vývojáře určitě potěší.

Nezapomeňte, že Revit Tools dostávají všichni zákazníci CAD Studia - podobně jako u jiných produktů Autodesku - zdarma, jako součást bonus nástrojů "CS+".

Žádné komentáře:

Okomentovat