úterý 30. července 2013

Zařiďte si byt pomocí tabletu - Autodesk Homestyler

Bezplatná mobilní aplikace Autodesk Homestyler, o které si můžete přečíst i v několika starších příspěvcích, je nástroj pro snadné navrhování dispozic bytů a kanceláří. Přes jednoduché ovládání může Homestyler vytvářet profesionální návrhy s realistickým zobrazení dispozice ve 2D i 3D. Výsledný návrh lze navíc rovnou přenést do profesionálních CAD aplikací.

Vedle verze pro web prohlížeče a pro Apple iPad je Homestyler nyní k dispozici i pro mobilní zařízení s operačním systémem Android.


Homestyler poskytuje přístup k rozsáhlé 3D knihovně nábytku, dekorů, domácí elektroniky a dalších zařizovacích předmětů reálných značkových výrobků. Do půdorysné dispozice můžete pomocí gest na obrazovce tabletu snadno aplikovat odstíny malby, osadit nábytek, položit koberce, rozvěsit světla a nechat se tak inspirovat při vašich diskusích o dispozici bytu. Bude se ta červená sedačka lépe vyjímat pod oknem nebo u dveří? Návrhy můžete sdílet s vašimi přáteli nebo rodinnými příslušníky rovnou na Facebooku. Určitě vyzkoušejte.

Stáhněte si Homestyler na Android Market.
Viz též Mobilní aplikace Autodesk.

Žádné komentáře:

Okomentovat