čtvrtek 2. dubna 2015

Mobilní 3D CAD nástroj A360 nyní v češtině


Na apríla se na Google Play a na Apple iTunes objevila nová verze bezplatné mobilní aplikace Autodesku pro jednoduché prohlížení, připomínkování a sdílení 2D a 3D CAD souborů v prakticky libovolném formátu - A360.

Autodesk A360 Mobile umožňuje na vašem mobilním telefonu nebo tabletu interaktivně prohlížet modely a výkresy uložené v cloud úložišti "A360 Drive" (s možností automatické synchronizace s desktopem) nebo v aplikaci pro správu projektů a týmovou spolupráci "A360 Team". Můžete rovněž sledovat nejnovější připomínky a novinky přidané k vašim projektům nebo vyhledávat komponenty v návrhu. Konstrukční a projekční pracovní postupy a aktuální návrhová data tak máte k dispozici kdekoliv zrovna potřebujete (i offline).


A360 podporuje přes 100 různých datových formátů - např. data aplikací AutoCAD, Inventor, Fusion 360, Revit, Navisworks, SolidWorks, CATIA - DWG, DWF, DWFX, IAM, IPT, NWD, RVT, SLDASM, STL, STEP, IGES, OBJ, SAT, CATPART, CATPROD, X_B, PRT, FBX, SIM, ASM, PDF a řadu dalších. Malé 2D výkresy i velké 3D sestavy můžete plynule prohlížet na vašem mobilním zařízení.



Nová verze 2.1 přidává možnost připomínkování 2D výkresů a nový způsob prohlížení 2D dat, komentáře se snímkem obrazovky, podporu souborů z Dropbox, Box a OneDrive, integraci s Buzzsaw, podporu otáčení obrazovky a doplňuje jazykovou lokalizaci na celkem 13 jazyků - angličtina, čeština, čínština, francouzština, italština, japonština, korejština, němčina, polština, ruština, španělština a turečtina. K zařazení češtiny přispěl nárůst počtu uživatelů A360 z České republiky.


Odkazy ke stažení a instalaci viz Mobilní aplikace Autodesk nebo cadstudio.cz/download

Žádné komentáře:

Okomentovat