pondělí 29. května 2023

Přihlaste se do soutěže Autodesk Design & Make Awards

Celosvětová soutěž Autodesk Design & Make Awards oceňuje osobnosti, projekty a technologie, které stojí za výjimečným přínosem v oblasti architektury, inženýrství a stavebnictví, produktového designu, konstrukce a výroby nebo médií a zábavy. Soutěž (dříve známé jako Autodesk Excellence Awards) je každoroční událost oceňující inspirativní společnost inovátorů, kteří otevírají nové možnosti využití technologií pro transformaci svých odvětví a mají trvalý dopad na svět kolem nás.

Přihlaste svůj vlastní projekt a získejte šanci být zařazen do této uznávané skupiny tvůrců změn. Co získáte?

Viditelnost

Podělte se o svůj projekt s celosvětovým publikem a vyzdvihněte dovednosti, odborné znalosti a kreativitu členů týmu, kteří přispěli k úspěchu tohoto projektu.

Důvěryhodnost

Posilte profil vaší společnosti, předveďte své vůdčí myšlenky a inspirujte ostatní k novým způsobům navrhování a tvorby.

Příležitosti

Získejte bezplatnou vstupenku na výroční konferenci Autodesk University v Las vegas, kde budete oceněni na slavnostním předávání cen. Využijte mediální a co-marketingové příležitosti se společností Autodesk a upozorněte na svůj úspěch.

Kritéria výběru vítěze

Přihlášky do soutěže budou pečlivě vyhodnoceny a vítěze vybere porota složená z vedoucích pracovníků společnosti Autodesk a interních odborníků z oboru. Ocenění budou udělena ve třech kategoriích, společnostem z oblasti architektury, inženýrství a stavebnictví, z oblasti produktového designu a výroby a z oblasti médií a zábavy. Porota bude brát v úvahu:

  • využití řešení Autodesk, inovativních procesů a nových technologií
  • konkrétní, měřitelné výsledky prokazující úspěch, kterého vaše společnost dosáhla s řešeními Autodesk
  • dopad na odvětví jako celek

Jak se přihlásit do Autodesk Design & Make Awards?

  • Otevření přihlášek: ihned - viz REGISTRACE
  • Uzávěrka přihlášek: 12. července 2023
  • Oznámení vítězů e-mailem: 14. srpna 2023
  • Slavnostní vyhlášení vítězů: Autodesk University 2023, 13.-15. listopadu, Las Vegas
  • Viz též loňští vítězové

Žádné komentáře:

Okomentovat