středa 17. května 2023

Průzkum a zpráva State of Design & Make 2023

Zpráva State of Design & Make 2023 je každoroční globální studie určená pro vedoucí pracovníky firem, které navrhují a vytvářejí výrobky, stavby a zážitky. Identifikuje nejnaléhavější hnací síly změn, které formují dnešní podnikatelská rozhodnutí, a pomáhá vedoucím pracovníkům činit informovaná strategická rozhodnutí o tom, jaké si stanovit priority a jak investovat do budoucnosti. Tyto obrázky jsou pouhá infografika zobrazující poznatky z oboru pro společnosti z oboru výroby (vlevo) a stavebnictví (vpravo).

Průzkum byl prováděn mezi 2565 manažery a experty různých oborů z celého světa. 76 % respondentů ze strojírenství a dokonce 79 % respondentů ze stavebnictví v průzkumu odpovědělo, že budoucí růst jejich firmy bude záviset na digitálních nástrojích. 72 % procent respondentů napříč obory odpovědělo, že pracovní síla se za poslední 3 roky rozvinula více než za předchozích 25 let.

Připravte vaši společnost na to, co přijde.

Kompletní výroční zprávu "State of Design & Make", která vznikla ve spolupráci společností Autodesk a Ipsos, si můžete stáhnout na b4m.cz/state2023 (PDF, 55 stran, 44MB, EN).

Strojírenství
Stavebnictví

Žádné komentáře:

Okomentovat